12 augusti 2020
19:00

IK Vista

Referat: Hovslätts IK - IK Vista

Första matchen efter sommaruppehållet och återigen var det IK Vista som stod för motståndet. Denna gång skulle vi få revansch för den försmädliga förlusten i JDM-kvartsfinalen. Vi började matchen bra och redan i den 4:e minuten tog vi ledningen efter mål av Simon som satte egen retur. Vista kvitterade i den 7:e minuten men sen var det HIK:s match helt och hållet. Anton gjorde 2-1 efter en härlig soloprestation likt Kurre Hamrin. I slutet av halvleken gjorde Blaise 3-1 fint framspelad av Isak K innan Simon fastställde slutresultatet till 4-1 i minut 39. Andra halvlek blev ganska avslagen och lite smågrinig.
Våra duktiga juniorer har nu full pott efter tre spelade omgångar och det ser onekligen väldigt bra ut. I dagens match fick Filip Vristel hoppa in mellan stolparna vilket han gjorde på ett utmärkt sätt. Övriga som förtjänar lite extra beröm i ett för dagen starkt hemmalag är Axel R, Isac A, Anton och tvåmålsskytten Simon.